Rock

Rock

Museum

Anti Rimpel Creme

Na mijn bezoek aan het rockmuseum waar ik ontzettend van genoten had kwam ik weer vol met verhalen thuis. Op deze reis kon ik weer een hele poos teren en nagenieten. Het is heerlijk wanneer je zo van een reis kunt genieten en was dan ook dankbaar voor wat het leven mij geboden had. Toen ik op een avond voor de spiegel zat en mezelf eens goed bekeek besefte ik ook dat voor mij de jaren niet achter waren gebleven en mijn leeftijd al duidelijk herkenbaar was geworden. Ik zag al rimpels op mijn voorhoofd en de kraaienpootjes waarvan mijn man zegt dat ze me mooi staan. Ikzelf ben het daar natuurlijk helemaal niet mee eens ook al wist ik goed dat hij dit liefdevol bedoelde. Er is dan ook niets ergers voor een vrouw dan wanneer haar duidelijk wordt gemaakt dat ze oud aan het worden is of er oud uit ziet. De vrouw is van nature namelijk ijdel en er is mij dan ook geen vrouw bekend die er niet goed uit wil zien.

Voor mij betekende dit de afloop van mijn mooie jaren en het begin van de ouderdom, waarvoor ik dus opzoek ging naar een anti rimpel crème in de hoop mijn uiterlijk nog een beetje langer bij te kunnen houden en de rimpels een beetje tegen te werken. Een anti-aging ofwel anti rimpel crème zou mij daarmee dus kunnen helpen. De veroudering van de huid is helaas niet te bestrijden maar we kunnen deze er wel gezonder en mooier uit laten zien ook al worden we een jaartje ouder. Ik gebruik nu een crème die goed voor mijn huid bestemt is en waar ik nu al een kleine verbetering in kan zien doordat deze hydraterend en zacht voor mijn huid is en dus ook beter gevoed word. Daarnaast ben ik ook wat gezonder gaan eten wat natuurlijk ook helpt om je huid bij te houden en er voor een langere tijd goed uit te blijven zien.  Al met al voel ik me prima met mijn leeftijd en hoop ik nog veel droomreizen in goede gezondheid mee te kunnen maken.