Rock

Rock

Museum

Vingino Rocks!

Vingino heeft het weer voor elkaar gekregen om de leukste kindermode op de markt te brengen voor het aankomende seizoen. De outfits en coole trends van dit merk zijn deze keer gebaseerd op leer en animalprints wat een leuke rock uitstraling geeft en waar de kinderen zich comfortabel in zullen voelen. Dit merk staat bekend voor zijn leuke vintage stijl voor kinderen waar vooral het denim naar voren wordt gebracht en gecomplementeerd kan worden met mooie truien en jassen in een urban style waar je overal mee voor de dag kunt komen.

Vingino zorgt ervoor dat kinderen wereldwijd op een creatieve manier goed gekleed kunnen gaan. De kinderen kunnen met dit merk zelf hun outfits samenstellen zonder fouten te maken omdat alle kledingstukken bij elkaar aansluiten en dus de perfecte basics zijn voor de kindergarderobe. De shirts en polo´s van Vingino zijn ontworpen in kleuren die bij het seizoen passen zoals zwart/grijs, bruin/wit en fel blauw of groen met fantastische prints waarbij je een paar mooie sneakers kunt combineren om er een mooi geheel van te maken.

Alle kinderkleding van Vingino is vervaardigt in double-stitch wat betekent dat het extra stevig is zodat de kinderen er lekker in kunnen spelen en bovendien ook nog eens lang mee gaat. Ook voor dit seizoen zijn de jassen weer speciaal ontworpen om er lekker warm op uit te kunnen gaan. Mooie spijkerjacks en donsjassen in mooie kleuren hangen al klaar om in het aankomende seizoen door de sneeuw te kunnen. Tassen, Sneakers en andere accessoires zijn allemaal aan te passen aan de coole trends voor mini´s evenals voor kids en teens. Ga een kijkje nemen op amazingkids.nl en bekijk de nieuwe wintercollectie van Vingino kinderkleding met een fantastische vintage look en Italiaanse invloed waar ouders en kinderen wereldwijd dol op zijn. Vingino Rocks!